High Tea bij daan

Pas getrouwd, zwanger of jarig? Kortom heb jij iets te vieren of wil je gewoon even gezellig bijkletsen en wil je dit op een gezellige, lekkere en natuurlijk hele gezellige manier doen? Dan is de Daan High Tea echt iets voor jou! Kom je met een groot aantal (meer dan 3 personen)? Dan graag minimaal 1 dag van te voren reserveren. Ben je gezellig een dagje aan het winkelen of besluit je spontaan trek te hebben in een high tea? Dan kun je gerust binnen lopen en maken onze koks een heerlijke verse high tea voor je klaar. Vanaf €19,50 per persoon. Hier zit geen tijd aan verbonden.  Met een thee kaart van meer dan 50 verschillende thee soorten is elk kopje een hele beleving!

 

Naast de woonkamer van Daan kun je ook kiezen om de high tea te nuttigen in de binnentuin van Daan. Geniet van de aankleding gezelligheid en rust in één van onze ruimtes.

 

Heb je een allergie zoals bijvoorbeeld een gluten intolerantie? Ook hier houden wij rekening mee, geef het van te voren door en wij zorgen voor een passende High Tea!

 

Reserveren kan bij ons in de winkel of via koffiebijdaan@gmail.com